Inschrijven en FAQ

Foto Guru biedt niet alleen cursussen en masterclasses voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instanties.

Inschrijven

FAQ

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

Inschrijven kan via de bovenstaande formulier. Mocht de cursus geen actieve inschrijvingen hebben, dan kunt u ons aanschrijven via de info@fotoguru.nl om uw interesse te tonen of om een persoonlijke cursus te boeken.

Na het ontvangen van uw aanmelding krijgt u een bevestiging van ontvangst met de verdere informatie. Twee weken voor aanvang krijgt u een definitieve bevestiging samen met de betaalgegevens.

Sommige cursussen hebben een minimale aantal cursisten nodig om door te kunnen gaan. Mochten er niet genoeg cursisten zijn dan zal er contact worden opgenomen waarbij we zullen kijken of er een persoonlijke programma mogelijk is of dat de cursus wordt afgelast.

Kan ik ook voor een bedrijfsevenement een workshop boeken?

Wilt u een lezing of workshop boeken voor uw bedrijf, school of club. Neem contact met ons op via info@fotoguru.nl. We denken altijd graag mee om een passend evenement voor u samen te kunnen stellen.

Waar worden de workshops en cursussen gegeven?

De locatie wisselt per cursus. Dit is vaak afhankelijk van de aard van het evenement en de stad waar het in gegeven wordt. Zo zullen er evenementen zijn die buiten gedaan zullen worden of eventueel zelfs bij u thuis. De locatie zal bij elke cursus los aangegeven worden.

Wie is de docent bij Foto Guru?

De cursussen en masterclasses worden door Bal√°zs Szucs verzorgd. Hij is sinds 2013 beroepsmatig actief in fotografie en foto educatie. Hij heeft aan de HKU te Utrecht Docentopleiding Kunst en Documentaire Fotografie gevolgd en is in 2016 door Willem de Kooning Academie/Codarts erkend als Docent Fotografie.

Foto Guru staat ook open voor samenwerkingen met gastdocenten en andere beeldmakers.

Wat gebeurt er als een evenement of cursus wordt afgelast?

Mocht een van onze cursussen of evenementen onverhoopt door Foto Guru verplaatst of afgelast moeten worden dan zullen we dit direct aangeven. Bij verplaatsing zullen we in overleg naar een nieuwe datum kijken die goed schikt. Mochten we geen datum vinden wat voor u geschikt is dan worden uw inschrijfkosten per omgaande terug geboekt.

Mocht een cursus of evenement volledig door Foto Guru worden afgelast dan worden uiteraard ook de door u betaalde inschrijfkosten weer terug geboekt.

Bij cursus/masterclass reeksen die door verplaatsing of annulering door Foto Guru niet afgerond kunnen worden, maar wel voor minimaal twee derde deel zijn gevolgd zal een deel restitutie plaatsvinden.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Foto Guru?

Foto Guru is onderdeel van Burning Bridges Photography die gevestigd is te Rotterdam.

Robert Kochplaats 142
3068JD Rotterdam

KVK: 58060448
BTW: NL229141936B01
Bank: NL79KNAB0259424498

website: www.burningbridgesphotography.nl / www.fotoguru.nl
mail: info@fotoguru.nl